Over ons

Bollaert staat voor …

Compromisloze kwaliteit
Sterke service
Korte levertijden
Scherpe en correcte prijzen

over Tankkopen.nl - Bollaert

Tankkopen.nl - Bollaert te Wetteren

Bollaert is een Belgisch familiebedrijf, dat in 1946 werd opgericht door Maurice Bollaert. Samen met zijn vader was hij de vaste leverancier van landbouwmateriaal voor landbouwers uit de regio. De eerste vrachtwagen werd hetzelfde jaar in gebruik genomen en het leveringsgebied nam al snel toe.

In het begin van de jaren '90 werd de leiding doorgegeven aan de jongere generatie en het bedrijf specialiseerde zich in het leveren van mazouttanks en het monteren van bijhorende pompsystemen.

Omwille van de toenemende vraag naar kunststoffen tanks, werd het gamma mazouttanks vanaf het jaar 2000 sterk uitgebreid. Daardoor kan Bollaert vandaag een ruim assortiment aan mazouttanks aanbieden met o.a. koppelbare en UV-bestendige tanks. In dezelfde periode werden met succes twee bijkomende productlijnen gelanceerd: regenwatertanks, zowel bovengronds als ondergronds, en septische tanks in kunststof.

Onze activiteiten breidden al snel uit tot voorbij de Belgische landsgrenzen. Om op een vlotte manier de stijgende buitenlandse vraag te kunnen beantwoorden, werd in 2010 een eerste webshop opgericht, specifiek voor de Franse markt. Kort daarna volgden ook webshops voor de Vlaamse, Waalse en Nederlandse markt.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons verkoopteam!

Onze firma is gelegen in Wetteren (tussen Brussel en Gent). Door deze centrale ligging in België worden bestellingen vlot en vaak gratis geleverd in België, Nederland en Frankrijk. Hiervoor maken we gebruik van onze eigen transportdienst en van externe transporteurs.

Bollaert levert in België, Nederland en Frankrijk

© 2021 Bollaert bv | (Regen)watertanks - Septic Tanks - Mobiele Tanks - Tanks voor AdBlue® - IBC's - Olietanks
Koningin Astridlaan 63, BE 9230 Wetteren - sales@bollaert.email - Tel. 0032 9 369 13 81 - Fax. 0032 9 324 04 84
BTW BE 0730 881 637