Watertanks bovengronds & ondergronds

U bent op zoek naar een watertank? Goed idee! Met een regenwatertank bespaart u aanzienlijk op de factuur van uw waterverbruik. Bekijk op onze webshop onze verschillende producten. Technische gegevens, afmetingen, prijzen, plaatsingsinstructies …: wij bieden u alle info die u nodig hebt om de juiste tank te kiezen! Of neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Wij helpen u graag persoonlijk verder!
U zult merken: Bollaert biedt u de beste service aan de strafste prijzen! En wist u dat de levering gratis is in gans Nederland?
Lees meer

Maak uw keuze tussen bovengrondse watertanks of ondergrondse watertanks

Ondergrondse Watertank prijs - Ondergrondse Regenwatertank

Bovengrondse watertank

Onze 5 toppers bij de bovengrondse watertanks :

Een bovengrondse watertank van Bollaert is de ideale keuze, wanneer u regenwater wil stockeren op een beperkte oppervlakte. Door het water bovengronds op te slaan, hoeft u geen put te graven, en zijn alle aansluitingen / openingen / deksels … makkelijk bereikbaar! Alle bovengrondse watertanks zijn vervaardigd uit hoogwaardig polyethyleen (PE). Een duurzaam materiaal dat niet kan rotten en bestand is tegen UV-stralen! U kunt onze tanks dus zowel binnen als buiten opstellen.

rechthoekige bovengrondse regenwatertank

U heeft weinig plaats om een tank te zetten? Onze rechthoekige watertanks kunt u vlot verplaatsen naar de gewenste locatie.

ronde bovengrondse regenwatertank

Heeft u meer ruimte en bent u op zoek naar een groot volume? Kijk dan eens naar onze ronde regenwatertanks met capaciteiten tot 15.000 liter!

En waarom zou u zichzelf beperken tot één tank? Met de voorziene flensaansluitingen zijn ze gemakkelijk koppelbaar. Zo bereikt u makkelijk een groot volume, ook al is de plaats waar de tanks moeten komen of de doorgang er naartoe bepekt.

Gemakkelijk en efficiënt

Koppelbaar

Kan door deur

Prijs vanaf € 304 (excl. BTW)

Volume: 750 liter tot 15.000 liter

Ondergrondse Watertank prijs - Ondergrondse Regenwatertank

Ondergrondse watertank

Onze 5 toppers bij de ondergrondse watertanks :

Door uw regenwater ondergronds op te slaan, verliest u geen plaats in uw woning of in de tuin. Alle ondergrondse watertanks van Bollaert zijn super stevig uitgevoerd, de structuur werd dan ook speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen ondergrondse bodemdruk! Alle deze regenwatertanks zijn vervaardigd uit polyethyleen (PE).

rechthoekige ondergrondse regenwatertank

Rechthoekige watertanks: voor wie een compacte budgetvriendelijke watertank zoekt, die zelfs door smalle doorgangen gedragen kan worden.

ronde ondergrondse regenwatertank

Ronde watertanks: voor wie een budgetvriendelijke tank zoekt, zelfs in grote volumes!

platte ondergrondse regenwatertank

Lage watertanks: voor wie niet diep wil of kan graven.

Gemakkelijk hanteerbaar

Eenvoudige installatie

Prijs vanaf € 299 excl.BTW

Volume: 1.000 liter tot 6.000 liter

Koppelbaar voor grotere volumes

Uit voorraad leverbaar en gratis geleverd

0