Welkom

Bovengrondse Rechthoekige Watertank - Koppelbaar - 3000 liter

Bovengrondse Rechthoekige Watertank - Koppelbaar - 3000 liter

Prijs vanaf: Excl. BTW: € 999,00 Incl. BTW: € 1.208,79

Aan: Excl. BTW: € 1.195,60 Incl. BTW € 1.446,68

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Vragen? Vrijblijvend professioneel advies nodig? Contacteer ons!

sales@bollaert.email

+32 9 369 13 81 - Op weekdagen van 08:00 tot 18:00

Onze kunststof bovengrondse watertanks van 3000 liter zijn zeer duurzaam, en bestand tegen UV-stralen waardoor ze zowel binnen als buiten bruikbaar zijn. U kunt meerdere regenwatertanks koppelen voor een groter volume.

1 x Basistank 3000l   + € 999,00 (+ € 1.208,79 incl. BTW)

* Vereiste velden

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Omschrijving

Details

Deze bovengrondse watertank van 3000 liter bestaat uit hoogwaardig polyethyleen. Deze regenwatertanks zijn daarom duurzaam, kunnen niet rotten, en ze zijn bestand tegen UV-stralen. Deze tank kan dan ook zowel binnen als buiten worden geplaatst!

U kunt op een zeer kleine oppervlakte toch een mooie hoeveelheid water stockeren. De watertanks zijn dan ook uitermate geschikt voor opslag van regenwater voor technisch gebruik in huis of in de tuin, of voor professioneel gebruik.

Een basistank is standaard voorzien van:

  • Mangat + deksel
  • inloop Ø110 aan de zijkant van de tank
  • overloop Ø110 aan de zijkant van de tank
  • 2 flensaansluitingen onderaan
  • 2 schroefdraadopeningen van 2” bovenaan op de tank

Deze tanks kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden om zo een groter volume te bereiken. Een uitbreidingstank heeft dezelfde afmetingen en eigenschappen als een basistank, maar GEEN inloop en overloop van Ø110.

Koppelset
Om de tanks te koppelen leveren we de nodige stukken erbij (flensen, bochten, buizen, t-stukken) die u zelf kunt monteren onderaan op de flensaansluiting.
Mechanische volumemeter
Dankzij een mechanische volumemeter, kunt u desgewenst zien hoeveel cm water er nog in het waterreservoir zit. Bij gekoppelde tanks is het voldoende om één tank met een volumemeter uit te rusten.
Kraan 3/4" met kunststof flens
U kunt op een vrije flensaansluiting onderaan de tank een flens monteren, waarop een kraantje kan worden aangesloten.
Opgelet : Indien er geen flensaansluiting meer vrij is, kunt u geen gebruik maken van deze oplossing, maar kunt u kiezen voor de “kraan met messing flens”.
Kraan 3/4" met messing flens
Dankzij de messing flens kunt u overal op de tank een waterdichte aftap voorzien, waarop dan eenvoudig een bijgeleverd kraantje geschroefd kan worden. Dit is de ideale oplossing indien u een kraantje op een andere plaats wil dan de standaard voorziene flensaansluiting (bvb. hoger), of indien er geen flensaansluiting meer vrij is.
Kunststof flens 1" of 2"
Standaard zit onderaan op onze rechthoekige bovengrondse watertanks een "flensaansluiting". Wanneer u de dop hiervan afschroeft, kunt u er één van deze optionele flenzen van 1 of 2" met binnenschroefdraad op monteren. Zo kunt u op een eenvoudige en waterdichte manier verschillende toepassingen aansluiten op uw watertank, zoals een pomp, een eigen kraan, een systeem voor gazonbesproeiing, ...
Technische Informatie

Aanvullende Informatie

Lengte 2,630 m.
Breedte 0,880 m.
Hoogte 1,650 m.
Gewicht 122 kg.
Capaciteit (liter) 3000
Vorm grondvlak rechthoekig
Materiaal PE (kunststof)